Er det tid til at videregive din visdom? Er du klar til at være en Mentor?

Den travleste måned i året er truende, du har tre admin projekter udestående og en af dine medarbejdere har netop afleveret i deres meddelelse… Du vil nu arbejder sent i ugevis! Der skal være en anden måde?
I modsætning til USA er det hverdagskost, har få begivenhed virksomheder i resten af verden nogensinde tænkt over påtage praktikanter, men de går glip af en fleksibel, energisk og kreativ arbejdsstyrke, der ikke ville skade deres budgetter. Der er mange mennesker søger efter begivenhed industri erhvervserfaring eller praktikophold, der kan give dig med denne løsning, lave omkostninger, lav risiko. Nogle søger bare et par timer om ugen, og andre til en ni måneders fuld tid rolle, men du kan være sikker på at de er alle ivrig og interesseret i branchen.
Sammen med boomet har industrien i tilfælde kommer søgen efter arbejdserfaring af mange studerende og karriere-skiftere. Denne nye blodkar kommer ind i event-branchen er ivrige efter at få erfaring og levering er i øjeblikket oversvømmer efterspørgslen. Ofte menes at være bare billig arbejdskraft, er fordelene ved at ansætte en praktikant eller studerende mere end man skulle tro.
** Fordele ved at ansætte en praktikant
Den mest oplagte fordel er prisen, som du ikke behøver at betale en praktikant den samme løn, som du ville et kvalificeret fuldtids medarbejder. Selvom det er omsætningspapirer, og du bør ikke behandle ansættelse af en praktikant som slavearbejdere, vil du stadig gøre betydelige besparelser. Et par dage arbejde på en kommende begivenhed kan koste dig bare deres frokost, rejseomkostninger og en reference, hvor som en fuld tid praktikant for 30-40 uger fortjener en rimelig procentdel af din normale administrative support personale løn. Bortset fra omkostninger er praktikant fleksibilitet meget gavnligt. Du beslutter de timer, som de er forpligtet, og på hvilke punkter i løbet af året, du har brug for dem.
** Hvordan finder du en praktikant?
Nogle af de universiteter tilbyder begivenhed baseret kurser har placering kontorer, der vil forbinde dig direkte med en liste over potentielle praktikanter hvert år, selvom der ikke kan være et egnet Universitet tæt på dig, studerende er normalt kræves for at fuldføre en placering af 30-48 uger, og det er normalt i den samme periode hvert år. Anden muligheden er at annoncere din ledige stilling i en lokal avis, handel magasin eller begivenhed job hjemmeside, som vil tillade dig at rekruttere hurtigt når du har brug for den ekstra hjælp. Hold øje ud for rekruttering portal sites som www.event-jobs.net som vil tilbyde dig gratis programoversigter for frivillige eller arbejde placering programoversigter.
Det giver mening, hvis du har plads på skrivebordet, arbejde for dem at gøre, og budgettet til at dække det, leje en praktikant er en win-win situation. Hvorfor ikke hjælpe dig selv og industrien ved at tage på en praktikant? Du vil føle stor for investering i branchens fremtid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.