Flad gebyr MLS Listings – er det fremtiden for fast ejendom

Mæglere er alle en brummer om denne nye form for notering huse på MLS (flere notering service). Nogle mener, det skaber mere arbejde for købere agent, mens andre ser dette som en måde at udnytte markedets til salg af ejeren.

Det bruges når du gjort beslutningen om at sælge dit hjem, du hovedsagelig havde to metoder til rådighed for dig. Du kunne liste dit hjem med en traditionel ejendomsselskab og betale 6-7% provision eller du kunne prøve at sælge på din egen “til salg køb ejer”.

Forskning viser, at næsten 50% af alle hjem sælgere starter ud at forsøge at sælge deres ejendom på deres egen. Selv om nogle boligejere er vellykket med FSBO, Ifølge National Association for Realtors (NAR) hjem sælger undersøgelse, sælge kun 16 procent af sælgere faktisk deres hjem uden eksponering på MLS. Og mange af dem ender med at give væk deres Kommissionen opsparing til køberen at lukke handlen.

Ejendomsselskabet tendens til undgå til salg af ejeren egenskaber, fordi de arbejder med købere og har ingen skriftlig aftale kompenseres. Hvis sælgeren ikke har accepteret skriftligt til at betale en provision til agenten, kunne køberen skære agent lige ud af sagen og forhandle direkte med sælger. Det sker…

Med fast gebyr MLS service, har sælgeren aftalt skriftligt til at betale en Kommissionen, normalt 3%, at købere agent. Dette motiverer mæglere at give sælgeren en køber.

Sådan fungerer det:

Real estate kommissioner ved lov er omsætningspapirer. I et fast gebyr notering accepterer notering agent et fast gebyr i stedet for en procentdel af salgsprisen. Dette kan være alt fra $300-$600 for tjenesten for at tilføje dit hus til MLS. Så du vælger hvor meget at betale for købere agent i Kommissionen for at bringe dig en køber (typisk 3%). Så i forbindelse med salget af en $200.000 hus ville du betale $6.000 plus flad notering gebyr, gemme en tæt til $5.700 i provision. Plussiden er i notering agenter kontrakt, ret til at fortsætte reklame du hus FSBO. Så i det tilfælde du finde en køber uden en agent du spare på alle kommissioner og kun betale flad notering gebyr.

Hvad får du med fast gebyr MLS notering:

Annoncér dit hjem på Realtor.com®

Marked for købere, der arbejder med en Realtor® gennem MLS

Markedet til købere arbejder uden en Realtor®

Bevare deres ret til at sælge din ejendom af ejeren

Undgå at betale fast ejendom notering Kommissionen ved at betale en fast sats eller fast gebyr upfront

Kun betale en provision, hvis en køber agent sælger dit hjem

Hvorfor ønsker en notering agent til at gøre dette?

Dette kan være en mulighed for at øge indtjeningen ved at opføre flere boliger til ejendomsmæglere. Der er mange mennesker, som nægter at bruge mæglere på grund af 6-7% provision, men er mere end villige til at betale 3%. Med stigningen af internetmarkedsføring, kan mæglere nå flere mennesker, fordi alle de tilbyder at liste hus på MLS. Tjenester er minimal og notering agent vil ikke virkelig forsøger at finde en køber til dig, men stole på købere agenter. Dette giver dem mulighed for at listeegenskaber i et større område og i nogle tilfælde i andre stater.

Med stigningen i huspriserne, 6% salgsprovision skal overleve eller bliver fast gebyr lister bølgen af fremtiden. Kun tiden vil vise…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.