Karriere forandring er ikke For tøsedrenge! 3 kraftfulde trin til at udføre arbejde du elsker

Hårde ord… men jeg mener virkelig, at folk, der gør karriere ændringer bør roses for deres mod. Modet til at live tættere på deres autentiske selv. Mod til at lægge al den negativitet, vi høre om økonomi. Mod til at se deres egen frygt.
De fleste mennesker vil ændre karriere 5 – 10 gange i deres levetid. Ikke kun arbejdspladser – men helt ny karriere. På samme tid, er vi ikke lært hvordan man kan gå om dette i den bedste måde – hvordan til at vurdere hvilken karriere passer os bedst – Hvordan vælger arbejde, der gør vores hjerte synge!
Hvis du overvejer en karriere forandring, er her nogle tips til at få dig i gang:
1. Kend dig selv. Giv dig selv tid til virkelig at komme i kontakt med dig selv. Hvad sætter du mest pris i dit arbejde? Hvilke kompetencer har du virkelig elsker gør? Hvilke naturlige talenter og gaver har du at du skal bruge til at tjene andre?
2. gå på en udforskning. Være nysgerrig. Spørg masser af folk om deres arbejde. Lav en liste over alt du har nogensinde overvejet at gøre – selvom det synes aparte. Derefter lave en liste over spørgsmål du gerne vil få besvaret om deres karriere. Denne hjemmeside kan give dig nogle gode oplysninger om nødvendige færdigheder, uddannelseskrav og lønniveauer for mange karriere: som du få besvaret dine spørgsmål, begynde at gøre tilsagn om, hvad du vil have i din næste karriere. Indsnævre dit valg indtil du har afgjort på en til at målrette.
3. gå efter det! Sammensæt et job søgning kampagne. Lav en liste over mindst 5 forskellige strategier, du vil bruge til at gå efter dit bedste arbejde. Disse kan omfatter netværk, at lave en liste over kontakter til at ringe, online job søger på specialiserede job boards, online søger af specifikke virksomheder jobopslag, sende målrettede breve til organisationer, du gerne vil arbejde for, selv om de ikke har job bogført.
Sæt ugentlige og daglige mål og få en støtte partner til at hjælpe med at holde dig ansvarlig over for at nå dine mål.
Ændring af karriere tager gode strategier, mod og støtte. Og det kan være den mest givende ting du nogensinde har gjort. Tillykke med at tage dette første skridt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.