Ny stationær computer? Se mere her

Bruger du stationær computer til gaming, arbejde eller lignende? Og er du på udkig efter en ny? Så bør du læse med her. Her får du nemlig en række af gode tips og tricks til, hvordan du får valgt den rette stationære computer til netop dit formål. Det er nemlig det, computeren skal benyttes til, der er meget essentielt ved valget. Udover det er det samtidigt vigtigt at få afstemt med prisen på computeren.

Prisniveau i forhold til brug

Du bør nemlig sætte et budget i forhold til det, du er villig til at investere i en ny stationær computer. Det bør samtidigt hænge sammen med, hvor meget du skal bruge computeren. Skal du benytte computeren ofte til vigtige opgaver, krævende spil, programmer eller lignende, kan du med fordel vælge at investere en mere i den nye stationære.

Men har du ikke pengene til computeren, når der er tilbud på den, eller når du har behov for den, kan du hos Vores Lån finde et passende lån. Når du så igen får penge til rådighed, kan du betale lånet tilbage.

Hvad skal computeren primært benyttes til?

Udover prisen, er der også andet at overveje i forhold til valg af computer. Det er gældende for:

  • Processor
  • Grafikkort
  • Harddisk og SSD
  • Hukommelse

Skal der arbejdes med store programmer eller spil, der kræver meget af computeren, kan det være en fordel med en rigtig god processor. Her kan du som tommelfingerregel regne med, at jo højere serie og modelnummer, jo kraftigere er processoren. Grafikkortet er særdeles vigtigt, især hvis du skal arbejde med video- og billedredigering for ikke at snakke om gaming, der også kræver et godt grafikkort. Her gælder samme tommelfingerregel som med processoren, hvor et højere modelnummer og serie giver et bedre grafikkort.

Det handler om at afstemme, hvad du gerne vil betale for at få ekstra, og hvad du i realiteten har behov for. Det er også gældende ved harddisk og hukommelse, der skal passe til det, du skal benytte computeren til. Jo tungere programmer der skal trækkes, jo bedre hukommelse og harddisk kræves.